RECENT POST

Wednesday, December 29, 2010

http://img5.mynet.com/spr4/jagla-30605_501.jpg

Bu Aşı Tutmazz Hocam....

Galatasaray başantrenörü Oktay Mahmuti taraftara teşekkür ederken "Sadece bir maç kazandık. Pazar günü de önemli bir maçımız var" açıklamasında bulundu.
Mahmuti: Sadece bir maç kazandık

Tuesday, December 28, 2010

Orlanda Onun Evi !

Onun yeri Orlando!
Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando, deplasmanda New Jersey Nets'i 104-88 mağlup ederken, Hido 20 sayı - 7 ribaund - 5 asistle takımının en skorer ismi olup en fazla sahada kalan oyuncu oldu. Orlando'da D.Howard 19 sayı - 13 ribaund - 3 asistle "double double" yaparken, J.Redick 15 sayı - 2 ribaund - 1 asist, J.Richardson 14 sayı - 3 ribaund - 4 asist, B.Bass 11 sayı - 4 ribaund, R.Anderson 10 sayı - 12 ribaund - 3 asistle "double double" yapan bir başka isim oldu., G.Arenas 9 sayı - 4 ribaund - 3 asist, J.Nelson 6 sayı - 1 ribaund - 7 asistle oynadı.

ULEB Avrupa Kupası'nda son 16 takım arasına kalmayı başaran ve (K) Grubu'nda İspanya'nın Asefa Estudiantes, Çek Cumhuriyeti'nin CEZ Nymburk ve İtalya'nın Pepsi Caserta takımları ile eşleşen Galatasaray Cafe Crown'un ikinci turdaki maç programı şöyle:

G.Saray'ın Avrupa programı belli oldu

18 Ocak Salı
Pepsi Caserta-Galatasaray Cafe Crown

25 Ocak Salı
Galatasaray Cafe Crown- Asefa Estudiante

1 Şubat Salı
Galatasaray Cafe Crown-CEZ Nymburk

15 Şubat Salı
CEZ Nymburk-Galatasaray Cafe Crown

22 Şubat Salı
Galatasaray Cafe Crown-Pepsi Caserta

1 Mart Salı
Galatasaray Cafe Crown-Asefa Estudiantes

Patron ENE

12 Dev Adam'ın yeni patronu Orhun Ene
A Milli Basketbol Takımı'nda yeni yapılanmanın ayrıntıları belli oldu.
Dünya Şampiyonası sonrası sağlık sorunları nedeniyle görevden ayrılan Bogdan Tanjevic'in yerine, Karadağlı çalıştırıcının 6 yıldır yardımcılığını yapan Orhun Ene geçecek. Türkiye Basketbol Federasyonu, Ene'nin başantrenörlüğünü ocak ayı içinde Bogdan Tanjevic'in de katılacağı bir basın toplantısıyla duyuracak.

Friday, December 24, 2010

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiaWxH5CaBIPYS86nb7IgcZ3r4ze16iz0-_Icqe_bn1BaAWTytQgAQO8KScw
HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC)
Hidayet Türkoğlu, Magic’e yeniden ısınmaya başladı. Orlando’nun San Antonio Spurs’ü devirdiği maça ilk 5’te başlayan Hido, 11 sayı – 6 asist – 1 ribaundla galibiyette önemli rol oynadı. 27 dakika süre alan yıldız oyuncu kullandığı 10 şutun 5’ini sayıya çevirirken, 3 sayı çizgisinin gerisinden 1/3 isabet kaydetti. 4 faul yapan milli basketbolcu, 2 kez de top kaybetti. Eski takımına çok ısınan tecrübeli oyuncu, özellikle Dwight Howard’la olan uyumu ile dikkat çekti. 

http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_bucks_hornets_ersan.jpg
ERSAN İLYASOVA (MILWAUKEE BUCKS)
Milwaukee Bucks’ın Sacramento Kings engelini çok zorlanarak aştığı maçta Ersan İlyasova, kötü bir gece geçirdi. Karşılaşmaya ilk 5’te başlayan milli basketbolcu, 5 ribaund – 3 sayı – 1 blok ve 1 top çalma yaptı. 20 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, kullandığı 4 şutun 1’ini sayıya çevirdi. 3 sayı çizgisinin gerisinden isabet kaydedemeyen Ersan, serbest atış çizgisinden 1/2 ile oynadı. Oyunda kaldığı süre içinde top kaybetmeyen yıldız oyuncu, 3 de faul yaptı.

Thursday, December 23, 2010

THY Euroleague'de toplu sonuçlar
THY Euroleague'nın 10. ve sonuncu haftası oynanan maçlarla tamamlandı.
Alınan toplu sonuçlar şöyle:
A Grubu:
Asseco Prokom - Maccabi Electra: 72-83
BC Khimki - Zalgiris: 93-89
Caja Laboral - Partizan mts Belgrad: 87-71
B Grubu:
Unicaja - Brose Baskets: 70-72
Real Madrid - Spirou Charleroi: 94-45
Olympiacos - Lottomatica Roma: 89-82
C Grubu:
Fenerbahce Ülker - Cholet Basket: 93-61
Cibona Zagreb - Lietuvos Rytas: 77-94
Regal Barcelona - Montepaschi Siena: 73-72
D Grubu:
CSKA Moscova - Efes Pilsen: 78-69
Power Elec. Valencia - Union Olimpija: 78-77
Panathinaikos - Armani Jeans Milano: 93-62

Apoel'e komik ceza!
Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Apoel ile oynanan maçta, Pınar Karşıyaka kafilesine gerçekleştirilen saldırının cezası belli oldu.
SADECE 40 BİN EURO VE 3 MAÇLIK BİR CEZA VERİLDİFIBA tarafından yapılan resmi açıklamada, "Apoel takımı, 65.4 ve 65.13 numaralı maddeleri ihlal ettiği için 40 bin euro para cezasına ve sahasındaki ilk 3 maçı seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı" ifadesi yer aldı.

sadece gülmek geçiyor içimden....

Pınar KSK genç takımla çıkacak
Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Gökhan Şensan, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş Cola Turka maçına genç takımla çıkacaklarını söyledi.
        
Şensan yaptığı açıklamada, Salı günü EuroChallengeKupası'nda deplasmanda oynadıkları Apoel maçının ardından yaşadıkları olaylar nedeniyle oyuncuların mental olarak kötü durumda bulunduklarını söyledi.
        
Bu nedenle Basketbol Federasyonuna Cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş Cola Turka maçının ertelenmesi için başvuruda bulunduklarını belirten Şensan, ''Ancak federasyon, maçın sadece 1 gün ertelenebileceğini açıkladı. Takımın bugün idman yapma fırsatı olmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve devlet bakanlarından gördüğümüz ilgiyi Basketbol Federasyonundan göremedik. Bu nedenle yayıncı kuruluş tarafından yayınlanacak maça genç takımla çıkma kararı aldık. Beşiktaş Cola Turka maçına 1994-1995 doğumlu 7 oyuncuyla çıkacağız.'' şeklinde konuştu.

Hedo Artık mutlu !

Hido yeni yıl hediyesini erken aldı

FENERBAHÇE ŞOV!
Fenerbahçe Ülker, Basketbol THY Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki son maçında Fransa'nın Cholet Basket takımını 93-61 yendi.
        
Sarı-lacivertliler, bu sonuçla grup maçlarını 7 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak 17 puanla 2. sırada tamamladı ve ''Top 16'' kura çekimine 2. torbadan katılma hakkını elde etti.
        
Maça kötü başlayan Fenerbahçe Ülker, pota altını iyi kapatan rakibi karşısında dış atışlara yönelip, üst üste 4 hücumda isabet kaydedemeyince, Fransız ekip pota altından bulduğu basketlerle 2,5 dakikalık süre geride kalırken 9-0'lık üstünlük yakaladı. Mirsad ve Oğuz'un da oyuna girmesiyle savunmadaki direncini artıran, hücumda da daha etkili olan sarı-lacivertli ekip, 5. dakikanın içinde 10 sayı (2-12) geriye düştüğü rakibi karşısında dengeyi kurdu. Kinsey'in de skora katkısıyla farkı kapatan sarı-lacivertliler, Mirsad'ın basketiyle son saniyelerde 16-16 eşitliği yakalarken, ilk periyot da bu skorla tamamlandı.
        
İkinci periyotta 12. dakikanın başında Mirsad'ın basketiyle maçta ilk kez (19-18) öne geçen Fenerbahçe Ülker, bu oyuncunun yanı sıra Preldzic, Greer ve May'in sayılarıyla etkili olarak 16. dakikanın son saniyelerinde 29-21 öne geçerek 8 sayı fark yaptı. Üstün oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, bu farkı devre sonuna da taşıyarak, ilk yarıyı 38-30 önde tamamladı.
        
İkinci yarıya da iyi başlayarak oyunun kontrolünü elinde tutan sarı-lacivertliler, bu bölümde özellikle Lavrinovic ile etkili olarak farkı artırdı. 28. dakikada Greer'in 3 sayılık basketiyle skoru 55-40'a taşıyan Fenerbahçe Ülker, bitime 3.9 saniye kala Kaya ile faul atışından bulduğu 1 sayıyla 3. periyodu 16 sayı farkla 59-43 önde geçti.
        
Maçın son periyodunda oyunda hakimiyeti iyice eline geçiren sarı-lacivertliler, 39. dakikada Preldzic'in sayısıyla 91-56'lık skorla 35 sayı farklı üstünlük yakaladığı mücadeleyi 93-61 kazandı.
        
Fenerbahçe Ülker'de sakatlığı bulunan Roko Ukic, tedavinin ardından karşılaşmaya yetiştirilerek forma giydi. Erman Kunter'in çalıştırdığı rakibine deplasmanda 82-78 mağlup olarak, THY Avrupa Ligi'ndeki ilk mağlubiyetini alan Fenerbahçe Ülker, salonun büyük bölümünü dolduran taraftarının desteğiyle rövanşı almış oldu.
        
Cholet Basket ise bu yenilgiyle grubu 5. sırada tamamladı ve son 16'ya kalamayarak elendi.
FENERBAHÇE ÜLKER: 93 - CHOLET BASKET: 61
Salon:
Sinan Erdem
Hakemler: Jose Martin (İspanya), Matej Boltauzer (Slovenya), Luis Lopes (Portekiz)
Fenerbahçe Ülker: Ukic 7, Ömer 8, Tomas, Kaya 13, Lavrinovic 18, Mirsad 10, Oğuz 8, Kinsey 9, Preldzic 11, Greer 5, May 4, Can
Cholet Basket: Nelson 9, Mejia 17, Robinson 5, Marquis 7, Diarra 6, Avdalovic 4, Falker 7, Vebobe 4, Leonard 
1. Periyot: 16-16
Devre: 38-30;
3. Periyot: 59-43
5 Faulle Çıkan: 39.25 Falker (Cholet Basket)

Monday, December 13, 2010

Efes Pilsen Kulübü, Cibona Zagreb ya da başka herhangi bir kulüple birleşme çabalarında olmadıklarını açıkladı.
Efes'ten Cibona açıklaması
Efes Pilsen Kulübü, Cibona Zagreb veya başka bir basketbol kulübü ile birleşme yönünde çalışmalarının olmadığını açıkladı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Efes Pilsen Basketbol Takımı'nın geleceğiyle ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Söz konusu haberlerde yer alan, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) tarafından hazırlanan yönetmelik taslağı henüz yürürlüğe girmemiştir. İçinde bulunduğumuz bekleme sürecinde Efes Pilsen Kulübü'ne bir yıllık ek süre tanındığı, kulübün sene sonunda ligden çekileceği ve faaliyetlerine yurt dışında devam edeceğine yönelik bilgiler doğru değildir. Uzun yıllardır Türk basketboluna hizmet veren Efes Pilsen Spor Kulübü'nün Cibona Zagreb veya başka bir basketbol kulübü ile birleşme yönünde herhangi bir girişimi bulunmamaktadır" denildi.
Açıklamada, Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları'nın askıya alınmasının da söz konusu olmadığı belirtilerek, "Son derece başarılı bir sosyal sorumluluk örneği olan, 31 ilde, 34 merkezde 15 binin üzerinde çocuğu basketbolla buluşturan Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları'nın askıya alınması da söz konusu değildir. Bu okullar, birçok ilimizde binlerce gencimizi ücretsiz olarak basketbol ile buluşturmaya devam edecektir. Ülke sporunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1976 yılında kurulan Efes Pilsen Kulübü, kurulduğu günden beri sayısız başarıya imza atmıştır. Son derece önemli olan bu bekleme sürecinde kulübümüzden yapılmayan açıklamaların dikkate alınmamasını önemle rica ederiz" sözlerine yer verildi.

Cleveland eriyor
Oklahoma City Thunder, sahasında Cleveland'ı 106-77'lik skorla zorlanmadan geçti.
Oklahoma'da yıldız oyuncu Kevin Durant 25 sayı - 7 ribaundluk performansıyla maça damgasını vururken, J.Green 19 sayı - 4 ribaund - 1 asist, J.Harden 19 sayı - 3 ribaund - 3 asist, R. Westbrook 14 sayı - 3 ribaund - 11 asist, E.Maynor 9 sayı - 2 ribaund - 3 asist, B. Mullens 5 sayı - D.White 4 sayı - 7 ribaund - 2 asist, S.Ibaka 4 sayı - 4 ribaund, N. Collison 2 sayı - 8 ribaund - 2 asist, R. Ivey 2 sayı, M.Peterson 2 sayı ve T. Sefolosha 1 sayı - 1 ribaund - 3 asistle oynadı.
Cleveland'da ise A.Parker 12 sayı - 2 ribaund - 2 asist, D.Gibson 11 sayı - 3 ribaund, J.Hickson 9 sayı - 4 ribaund, M.Williams 8 sayı - 4 ribaund - 4 asist, A.Jamison 8 sayı - 2 ribaund - 1 asist, A.Varejao 7 sayı - 16 ribaund, J.Graham 7 sayı - 2 ribaund, R.Sessions 6 sayı - 4 ribaund - 2 asist, L.Powe 3 sayı - 2 ribaund, R.Hollins 3 sayı, M.Harris 2 sayı - 4 ribaund - 2 asist ve J.Williams 1 sayı - 2 ribaundla maçı tamamlamış oldu.
Bu mağlubiyetle Cleveland üst üste 8. nci mağlubiyetini almış oldu.

Friday, December 10, 2010

Mert Shumpert

O artık Mert Shumpert!
Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown'da forma giyen ABD'li oyuncu Preston Shumpert, Türk vatandaşı oldu.
Türkiye'de Beşiktaş Cola Turka formasıyla yıldızı parlayan ve daha sonra Efes Pilsen'de aynı performansı gösteren Shumpert, Türk vatandaşı olmak için bir süredir girişimlerde bulunuyordu. Türk pasaportu ve nüfus cüzdanı alan tecrübeli basketbolcu, Galatasaray Cafe Crown forması altında Mert Shumpert ismiyle Türkiye'de kariyerini sürdürecek.
Bu arada Mert Shumpert, Türk vatandaşlığına geçmesine rağmen yönetmeliklere göre sezon sonuna kadar yabancı oyuncu statüsünde forma giyecek.

Wednesday, December 8, 2010

Griffin live

1) LA Clippers: Kyle Irving, Duke.
This year will be the first in a while where the best PG doesn't come out of Kansas. That... or Josh Selby better start improving fast.
Irving is not super quick, but is a past first point guard.
This is exactly what LAC need as they rebuild with shooters and interior scorers in abounds. Irving has looked for his own shot a lot at times this season already and is copping much criticism for that.
However, I believe that has more to do with the unathletic players around him and often having to get the job done himself. He still averages ~ 6apg in college ball which is pretty amazing in such a selfish system.

  • Birthday: 3/23/92
  • NBA Position: Point Guard
  • Class: Freshman
  • Ht: 6-2
  • Wt: 172
  • Hometown: West Orange, NJ
  • High School: St. Patrick's

Monday, December 6, 2010

18 - Enes Kanter

18 - Enes Kanter

Kentucky 

  • Birthday: 5/20/92
  • NBA Position: PF/C
  • Class: Freshman
  • Ht: 6-11
  • Wt: 261
  • Hometown: Istanbul, Turkey
  • High School: Stoneridge Prep



Oklahoma City Thunder Wallpaper
Oklahoma City Thunder Wallpaper
Oklahoma City Thunder Wallpaper #2
Oklahoma City Thunder Wallpaper #2
Oklahoma City Thunder Wallpaper #3

Al Jefferson Wallpaper
Al Jefferson Wallpaper
Al Jefferson Wallpaper #2
Al Jefferson Wallpaper #2
Al Jefferson Wallpaper #3

Friday, December 3, 2010

Beşiktaş Cola Turka'nın yıldız oyuncusu Allen Iverson, basketbolu siyah-beyazlı formayla bırakmak istediğini söyledi.


BEŞİKTAŞ TARAFTARINA ÖVGÜIverson, BJK Cola Turka Arena'daki imza töreninde hissettiği duyguları ''Oraya çıktığımda aklıma ilk gelen şey, olmam gereken yerde olduğumdu. O atmosferi yaşarken doğru kararı verdiğim için çok mutlu oldum. Taraftarların beni gördüklerinde adımı bağırmaları tüylerimi diken diken etti. Beni kabul etmelerinden ve bu şekilde desteklemelerinden ötürü çok heyecanlıyım'' sözleriyle aktardı.
Tribün klasiği olan ''üçlü çektirme'' konusunda ise Iverson, ''Öncesinde böyle bir şey yapacağımı ve bunun ne olduğunu bilmiyordum. İlk önce şaşırdım ve ne yapacağımı bilemedim, ama arkasından çok hoşuma gitti. Aynı şekilde taraftarlarımızın maçlarda aynı şeyi yapmalarını seviyorum'' dedi.
Tezahüratlardan çok etkilendiğini dile getiren Iverson, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kariyerim boyunca çok büyük maçlarda ve atmosferlerde bulundum. Ama dünyanın hiçbir yerinde böyle bir taraftar, böyle bir tezahürat görmedim. Döndüğüm zaman ABD'deki birine bunu anlatsam da anlayamaz. Gelip bunu yaşaması lazım. Bu tezahüratları bizim için yapmaları ve benim bunun bir parçası olmam gurur verici. Taraftarların da maçın içinde olması, maçla beraber hareket etmeleri hepimize itici güç veriyor ve iyi hissettiriyor.
Takım arkadaşlarım benden çok daha uzun süredir beraber oynuyorlar. Ben geldikten sonra onlarla beraber olmak ve işbirliği yapmak için elimden geleni yapıyorum. Zamanla her şeyin daha iyi olacağını, takımın bir parçası olacağımı ve takım oyununu daha iyi öğreneceğimi düşünüyorum. Takım halinde oynamaya alışınca çok daha yararlı bir basketbol izleyeceğinize söz veriyorum.''
İlk maçında 15, ikinci maçında 2, üçüncü maçında ise 18 sayı attığı hatırlatılarak ''Sen hangi ortalamayı yakalarsan, kendini tatmin olmuş hissedersin'' şeklindeki soruyu ise Iverson, gülerek, ''2 olmayacak. Kesinlikle daha fazla olacak. Söz veriyorum'' şeklinde yanıtladı.

Thursday, December 2, 2010

IA #4

Iverson'a badem ezmesi

Wednesday, December 1, 2010

Dwyane Wade Wallpaper

Dwyane Wade WallpaperDwyane Wade Wallpaper


Dwyane Wade Wallpaper #2


Kaya gibi Fenerbahçe!
Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda fırtına gibi esen ve şu ana kadar 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'nda ağırladığı Cibona Zagreb'i farklı yendi. Hırvat rakibini  100-70'lik skorla yenen Fenerbahçe'de Kaya Peker de Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına da bu maçta ulaştı.


Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Ülker, dış şutlardan sayı arayan rakibi karşısında 4. dakikayı 17-8 önde geçti. İyi savunma yapan sarı-lacivertliler, Ömer Onan ve Kaya Peker'in skorer oyunuyla periyodun sonunda 17 sayılık (30-13) farka ulaştı.Fenerbahçe Ülker, üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdürdü. Sarı-lacivertliler, çok sayıda hücumdan boş dönen Hırvatistan temsilcisi karşısında Ukic ile farkı artırdı. 16. dakika 43-21'lik skorla geçilirken, devre 49-29 Fenerbahçe Ülker lehine tamamlandı. Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija, devrenin sonuna kadar hafif sakatlığı bulunduğu belirtilen Tomas dışında tüm oyuncularına süre aldırdı.Sarı-lacivertliler üçüncü periyotta da skor avantajının verdiği rahatlıkla oyununu sürdürdü. 26. dakikayı 63-42 önde geçen sarı-lacivertliler, Kinsey'in sayılarıyla rakibinin farkı azaltmasına izin vermedi ve son periyoda 74-51 önde girdi.
Sarı-lacivertliler son periyotta farkı kapama umudu kalmayan rakibi karşısında üstün oyununu sürdürdü. Bitime 33 saniye kala Oğuz'un üçlüğüyle 100'üncü sayıya ulaşan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmayı 100-70 kazandı.Grupta bir mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe Ülker, galibiyet sayısını 6'ya çıkardı.
NOTLAR
Sarı-lacivertli taraftarlar Sinan Erdem Salonu'nun büyük bölümünü doldurdu. Maçı 15 bin 168 biletli seyircinin izlediği açıklandı. Karşılaşma öncesinde, tribünlerde gezdirilen seyyar potaya basket atmayı başaran taraftarlara şapka hediye edildi.Özel olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek zihinsel engelli sporcular maç öncesinde iki takım oyuncularıyla fotoğraf çektirdi. Seyirciler de zihinsel engelli sporculara alkışlarıyla destek verdi.Maçı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilerin yanı sıra Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, sarı-lacivertli ekibin prensip anlaşmasına vardığı ABD'li oyuncu Sean Gregory May de izledi.Kaya Peker'in ilk periyotta kaydettiği 9. sayıda, oyuncunun THY Avrupa Ligi kariyerindeki bininci sayıya ulaştığı duyuruldu.
FENERBAHÇE: 100 - CIBONA ZAGREB: 70
Salon:
Sinan Erdem
Hakemler: Juan Carlos Arteaga xx (İspanya), Damir Javor xx (Slovenya), Josaph Bissang xx (Fransa)
Fenerbahçe Ülker: Ukic xxx 17, Ömer xxx 13, Preldzic xxx 5, Kaya 11, Lavrinovic xxx 9, Mirsad xxx 13, Erbil xx, Greer xx 2, Oğuz xxx 8, Kinsey xxx 20, Can Maxim xx 2
Cibona Zagreb: Stipcevic x 3, Vrbanc x 2, Bogdanovic xx 23, Radosevic xx 15, Pasalic xx 12, Johnson x, Brnas x 6, Smajlagic x, Zubcic x 5, Vragovic x 4
1. Periyot: 30-13
Devre: 49-29
3. Periyot: 74-51

Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe Ülker, NTV SPOR'dan canlı olarak yayınlanan maçta Cibona Zagreb'i 100-70 yenerek gruptaki 6. galibiyetini aldı. Kaya Peker Euroleague kariyerindeki 1000. sayısına da bu maçta ulaştı.
Kaya gibi Fenerbahçe!

Carlos Arroyo Top Three Point ShootCarlos Arroyo Top Three Point Shoot

Carlos Arroyo Top Point GuardCarlos Arroyo Top Point Guard

Carlos Arroyo Top WallpaperCarlos Arroyo Top Wallpaper

 

blogger templates | Make Money Online